Meer over Avenir Publishing

Avenir Publishing is een jonge, kleine uitgeverij, die de ambitie heeft om te groeien. De wereld zit immers vol verhalen die het verdienen om verteld te worden. Avenir Publishing wil deze verhalen graag bij de lezer brengen, om hen te verwonderen en te inspireren.

Wij willen graag uitbreiden. Heb jij een verhaal geschreven dat de lezers in het hart zal raken en zie jij jezelf wel staan in onderstaande rijtje? Stuur dan je manuscript in (klik hier voor de voorwaarden)!

auteur en uitgever

Jet Hoogerwaard

Jet Hoogerwaard (1976) is naast schrijver ook redacteur en uitgever. Ze schreef samen met twee co-auteurs het boek Schrijf je boek in 1 jaar (ook verkrijgbaar in onze webshop) en begeleidde de afgelopen jaren tientallen auteurs bij het uitbrengen van hun boek. Daarnaast schrijft ze al geruime tijd achtergrondartikelen en levensverhalen voor tijdschriften en magazines. In 2020 bracht ze bij Avenir Publishing De Kaper uit, het was tijd om haar eigen verhaal met de wereld te delen.

auteur

Joyce de Bos

Joyce de Bos werd in 1956 geboren in Den Haag, maar heeft een groot deel van haar leven gewoond in Rotterdam. Zij werkte als maatschappelijk werkster en lerares maatschappijleer, de laatste jaren heeft zij zich gewijd aan de soms kafkaiaanse zoektocht naar de gebeurtenissen uit haar vaders verleden en aan het schrijven van het boek Ik vertrouw je tot vandaag. Meer informatie hierover vind je in onze webshop. 

assistent uitgever

Antonie Egas

Antonie Egas (2002) is een enthousiaste student aan de Tilburg University. Hij studeert er entrepeneurship and business innovation en filosofie. Daarnaast werkt hij met veel plezier bij Avenir Publishing, waar hij zich met hart en ziel inzet om schrijver en lezer bij elkaar te brengen.

Kom je erbij?

Heb jij je (levens)verhaal op papier staan, of ben je bezig met schrijven en vraag je je af of er een uitgever ge├»nteresseerd zou kunnen zijn? Avenir Publishing is op zoek naar uitbreiding, en dus naar meeslepende verhalen over thema’s die het echte leven raken, geschreven door talentvolle auteurs. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw verhaal bij ons past. Stuur je manuscript in, vergezeld van een duidelijke synopsis (lees hieronder verder), en wie weet is er een toekomst voor jouw boek bij Avenir Publishing!

het belang van een goede synopsis

Heb jij een fantastisch verhaal geschreven dat je graag de wereld in wil brengen? Wij kijken graag of het bij Avenir Publishing past. Aan auteurs vragen wij dan een volledig manuscript, in Word, met daarbij een duidelijke synopsis. Een synopsis is een duidelijke samenvatting van je boek, met daarbij aanvullende informatie over bijvoorbeeld jou als auteur, de doelgroep van je boek, wat je met je boek wil bereiken en ga zo maar door. Hoe vollediger je synopsis, hoe beter wij kunnen bepalen of je bij Avenir Publishing past. We kijken uit naar je mail!

Partners van Avenir Publishing

Een boek de wereld inbrengen, is een serieus proces waar veel bij komt kijken. Dat kunnen wij niet allemaal zelf. Daarom werken wij samen met diverse partijen, ieder met hun eigen expertise. Een aantal samenwerkingen zijn lang geleden ontstaan. De samenwerking met auteur, redacteur en schrijfcoach Jacqueline Zirkzee bijvoorbeeld, of met vormgeversduo Studio W&E.

Ook Spixo, die ondersteuning biedt op het gebied van IT, is een belangrijke en fijne partner gebleken. Daarnaast heeft Avenir Publishing goede betrekkingen met diverse collega’s uit het werkveld. Ook een samenwerking aangaan? Wij staan altijd open voor het maken van waardevolle verbindingen, neem gerust contact op!

Wacht niet!

Stuur ons een berichtje!