Titel Over the borderline

Reviews zijn altijd spannend om te krijgen voor een auteur. Vooral wanneer het een boek betreft waarin je heel je ziel en zaligheid hebt gelegd. Zoals bij Anika. Over the Borderline is haar levenswerk, het boek waaraan ze jarenlang heeft gewerkt. Natuurlijk is het dan extra spannend om reacties te krijgen op wat je hebt geschreven.

Reacties stromen binnen

Anika hoefde zich geen zorgen te maken, dat wisten wij eigenlijk allang. Maar door alle reacties die binnenstromen, mag ze nu volmondig zeggen: ‘Ja! Over the borderline is een goed boek!’ Of ze dat ook daadwerkelijk zal gaan doen, is nog maar de vraag. Als je het boek hebt gelezen en/of als je Anika een beetje kent, weet je dat ze zo’n uitspraak niet zo snel zal doen. Maar het kan wel, check de pagina met beoordelingen maar eens. Lovend. Stuk voor stuk. En dan hebben we het nog niet eens over de recensies die op andere plekken (ook online) zijn verschenen.
Dat zijn er inmiddels ook heel wat.

Krachtig en inspirerend boek

Christina van Nog1bladzijde schreef bijvoorbeeld in een mooie review op Hebban: “Ik heb niets anders dan bewondering voor Anika na het lezen van haar boek. Dit boek is ontzettend krachtig, inspirerend en ontroerend. Ik heb het meerdere keren niet droog kunnen houden. Ook bij het horen van een liedje dat speciaal voor haar gecomponeerd is door singer-songwriter Maarten van Veen. Een liedje over haar leven en haar helende reis. Heel uplifting en bijzonder, hij zit al de hele ochtend in mijn hoofd. Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die inspiratie nodig heeft, ongeacht de reden daarvoor.”

Thriller

Jaap van Deurzen, oud-verslaggever van RTL Nieuws was ook enorm te spreken over het boek en schreef er een prachtige column over, waarin hij het boek als volgt samenvat: “Haar levensverhaal is geschreven in een heerlijke no-nonsense taal en leest als een thriller.” Maar het is geen thriller, hoor, het is echt een waargebeurd verhaal. Zijn woorden geven wel aan dat het verhaal de nodige spanning bevat, dat er bizarre gebeurtenissen plaatsvinden, en dat het boek – een belangrijk element van een goed geschreven thriller – makkelijk te lezen is.

En er is nog meer, maar dat komt later nog wel. Het is namelijk te veel om in een blog te stoppen! Alles bij elkaar maakt Over the borderline een boek dat je gelezen moet hebben! Bestel het boek nu hier!

Vergelijkbare berichten