Online schrijfcursus Het jaar van jouw boek

150,00

Het jaar van jouw boek!

Wil jij het komende jaar jouw schrijfvaardigheden snel en op een leuke en inspirerende manier verbeteren? Of is het een wens van je om eens een boek te schrijven? Dan is de online cursus Het jaar van jouw boek wat je zoekt! Schrijfexperts Jacqueline Zirkzee en Jet Hoogerwaard vertellen jou alles wat je weten moet en zij leiden je met hun lespakket en gerichte feedback door het schrijfproces. Juist in een tijd waarin de buitenwereld aan je trekt, is het fijn om je terug te kunnen trekken in je binnenwereld. Luister naar dat stemmetje in jezelf dat je al zolang toefluistert dat je een boek wil schrijven. Doe het nu! De schrijftraining zal je helpen de focus te houden op het schrijven van jouw boek. Misschien ben je al wat verder gevorderd? Dat maakt helemaal niets uit, je zult merken dat je ook dan heel veel hebt aan de adviezen die je krijgt!

 

Beschrijving

Het jaar van jouw boek

Bij het schrijven van een boek doorloop je vier fasen: (1) de tijd waarin je je idee voor je boek ontwikkelt, (2) de eerste ruwe geschreven versie, (3) het toewerken naar een eindversie en (4) het in de wereld zetten van je boek. Deze vier ‘seizoenen’ van jouw schrijfjaar vind je terug in de cursus Het jaar van jouw boek.

Waarom deze schrijftraining?

Juist in een tijd waarin de buitenwereld aan je trekt, is het fijn om je terug te kunnen trekken in je binnenwereld. Luister naar dat stemmetje in jezelf dat je al zolang toefluistert dat je een boek wil schrijven. Doe het nu! De schrijfcursus zal je helpen de focus te houden op het schrijven van jouw boek. Of misschien ben je al wat verder gevorderd? Dat maakt helemaal niets uit, je zult merken dat je ook dan heel veel hebt aan de adviezen die je krijgt!

Wat krijg je?

Vier lesmodules met opdrachten en individuele schriftelijke feedback per mail, verspreid over het jaar, van twee schrijfexperts Jacqueline Zirkzee en Jet Hoogerwaard. Elke les is gericht op een specifieke fase. Als je het schrijven serieus wilt aanpakken, nemen Jet en Jacqueline jou mee door de vier seizoenen van het schrijven, onder meer met behulp van het boek Schrijf je boek in 1 jaar.

Wat kost het?

€ 150,- voor vier lesmodules, inclusief het boek Schrijf je boek in 1 jaar (t.w.v. € 20,-). Heb je het boek al? Dan ontvang je in plaats daarvan een individuele telefonische schrijfcoachsessie van een halfuur.

Wie zijn wij?

Jacqueline Zirkzee: ‘Ik ben schrijfster van diverse romans, inmiddels zeven in totaal, en ik heb veel ervaring in het begeleiden van schrijftalent. Als schrijfcoach/redacteur werk ik samen met diverse uitgevers. Mijn meest recente uitgave is de roman Het Heksenhuis.’

Jet Hoogerwaard: ‘Vorig jaar bracht ik de roman De Kaper uit, een verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen en nu ben ik bezig met een verhaal over vriendschap en liefde voor jezelf. Al ruim tien jaar schrijf ik levensverhalen en achtergrondartikelen voor kranten en tijdschriften en ik heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van auteurs bij het uitbrengen van hun boek, bij alle stappen in het proces.’

Wat is het programma?

De online schrijfcursus kan je op elk moment starten. De eerste les ontvang je direct na je inschrijving in je mailbox, en de daaropvolgende lessen ontvang je telkens met drie maanden ertussen. Je kunt met de theorie aan de slag wanneer je wilt en je kunt je eigen werk gebruiken voor het maken van de opdrachten!

1 beoordeling voor Online schrijfcursus Het jaar van jouw boek

  1. Emmy

    Over het cursusboek: ‘Ik heb heel veel tips opgestoken, informatie opnieuw naar boven gehaald en handigheden geleerd die mijn schrijfproces zullen verbeteren. De opdrachten waren leuk en zullen zeker van toepassing komen als ik met mijn nieuwe verhaal aan de slag ga. Daarnaast las het ook nog eens heel lekker weg, wat niet altijd even vanzelfsprekend is bij een non-fictieboek.’

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *