Diensten

Ben jij bezig met het schrijven van je boek en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Avenir Publishing heeft contacten met diverse professionals die jou kunnen helpen bij het schrijfproces.

Manuscriptbeoordeling

Hoe zit je verhaal in elkaar, lukt het je om de spanning vast te houden? Zou je er goed aan doen om je personages wat meer body te geven, of kun je juist grote verbeteringen behalen in je dialogen? Is jouw verhaal goed te volgen, of gebruik je te veel woorden die je lezers niet zullen begrijpen? Ben jij een auteur die zich beter nog even kan verdiepen in zinsbouw en/of laat de structuur van je manuscript te wensen over? Bij een manuscriptbeoordeling kijkt een schrijfprofessional met een scherpe blik naar (een deel van) je manuscript en geeft je daarna in een rapport gerichte adviezen waarmee jij je als schrijver snel zult verbeteren. Vraag je manuscriptbeoordeling aan via info@avenirpublishing.nl of vul hiervoor het contactformulier in. Vanaf € 45,- exclusief BTW.

Schrijfcoaching

Tijdens het schrijven van je boek komt er veel op je af. Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen, is het mogelijk om een schrijfcoach in te schakelen die samen met jou kijkt naar wat je nodig hebt om zo efficiënt mogelijk je einddoel te behalen. Je zou een traject kunnen inplannen, waarbij je meerdere keren tijdens het schrijfproces contact hebt, maar ook het inhuren van een uurtje schrijfcoaching om je gerichte vragen beantwoord te zien is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden op info@avenirpublishing.nl of vul hiervoor het contactformulier in. Vanaf € 45,- per uur excl. BTW.

Redactie en correctie      

Wanneer je je manuscript hebt afgerond, is het tijd voor redactie en/of correctie. Een ervaren redacteur neemt, na beoordeling, je manuscript volledig door op onder andere opbouw, structuur, inhoud, verbanden, duidelijkheid, stijlbreuk en zinsbouw (redactie) en/of op spelling en grammatica (correctie). Informeer naar de mogelijkheden op info@avenirpublishing.nl of vul hiervoor het contactformulier in. Vanaf € 10,- per 1.000 woorden.

Vormgeving van cover en boek

Bij Avenir Publishing kun je ook terecht voor de vormgeving van je boek, zowel voor het binnenwerk als de omslag. Onze partners hebben ruime ervaring op het gebied van vormgeving en hun creativiteit kent geen grenzen. Informeer naar de mogelijkheden op info@avenirpublishing.nl of vul hiervoor het contactformulier in.

Uitgeven van je boek

Avenir Publishing begeleidt auteurs bij het uitgeefproces, ook als het boek niet wordt opgenomen in het fonds van Avenir Publishing. Tijdens een adviesgesprek (€ 20,- exclusief BTW) wordt samen met jou als auteur gekeken wat de beste weg is om jouw boek het levenslicht te laten zien. Eventueel kunnen we je in contact brengen met diverse partijen die je daarbij verder kunnen helpen. Informeer naar de mogelijkheden op info@avenirpublishing.nl of vul hiervoor het contactformulier in.

Iemand anders schrijft jouw boek

Móet jouw verhaal gedeeld worden met de wereld, maar vind je het heel moeilijk om zelf alles te schrijven? Dan is het mogelijk om een schrijver in te huren die jouw verhaal leesbaar maakt. Avenir Publishing heeft contacten met diverse schrijvers die ervaring hebben met dit soort projecten en bemiddelen daarbij graag. Informeer naar de mogelijkheden op info@avenirpublishing.nl of vul hiervoor het contactformulier in.

Wacht niet!

Stuur ons een berichtje!