Op deze site is het al een tijdje stil rondom de boeken en diensten van Avenir Publishing, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt. Integendeel. Onze boeken en diensten staan regelmatig in de aandacht op verschillende sites en in de verschillende media.

DE KAPER

Zo stond De Kaper van Jet Hoogerwaard rondom Vaderdag onder de aandacht in tijdschrift Mijn Geheim, en de mogelijkheid bestaat dat deze reportage het startschot is van een volgende uitgave van Jet Hoogerwaard bij Avenir Publishing, vanwege de vele reacties die zij ontving van vrouwen over ‘Littekens uit de jeugd’.

IK VERTROUW JE TOT VANDAAG

Joyce de Bos krijgt onder andere deze zomer aandacht in ONS magazine, www.onsmagazine.nl, het ledenmagazine van KBO Brabant, en mocht ook de afgelopen tijd weer een paar prachtige recensies en reacties ontvangen over Ik vertrouw je tot vandaag:

‘Het verhaal is enerzijds fascinerend, anderzijds schokkend om te lezen.’ Kees Klok op Histoblog Kees Klok

‘Ik vertrouw je tot vandaag is een intiem en ingetogen geschreven verhaal. Ik vond het een eer dat ik het mocht lezen. Ik zal het nog lang in mijn gedachten bij me dragen!’ Leesdame

Wat als je vader altijd het gevoel heeft dat je hem op ieder moment kunt verraden? In ‘Ik vertrouw je tot vandaag’ beschrijft Joyce de Bos op aangrijpende manier hoe dat is.Boekrecensieblog, Astrid Habraken.

‘Onthutsend om te lezen hoe mede-mensen in staat bleken te zijn iemand op zo’n gruwelijke manier fysiek en psychisch te ruïneren en wat voor gevolgen dit ook voor omstanders heeft gehad en nog heeft. Dit alles wordt indringend en realistisch beschreven.’ dhr. Mulder.

‘Respect voor deze schrijfster, zo’n mooi boek dit. Echt heel ontroerend. En wat ongelooflijk triest blijft het toch wat veel mensen in de oorlog hebben meegemaakt aan wreedheden. Ook de nare herinneringen hieraan die iemands hele leven blijven achtervolgen. Dit met hele grote en ook verdrietige gevolgen voor iemand zelf, maar ook voor zijn kinderen. Heel mooi geschreven door Joyce de Bos, dochter van een oorlogsslachtoffer. Dit boek moet je gelezen hebben.
Het raakt je echt!’
mw. Dudok.

SCHRIJF JE BOEK IN 1 JAAR / HET JAAR VAN JOUW BOEK

Niet alleen brengt Avenir Publishing levensverhalen uit, we helpen ook aspirant-schrijvers om hun verhaal op papier te zetten, eventueel gereed om uit te geven. Daarvoor is Schrijf je boek in 1 jaar verkrijgbaar, een praktische en inspirerend boek dat schrijvers helpt bij alle stappen in het schrijfproces. Om de schrijvers nog meer ondersteuning te bieden, biedt Avenir Publishing daarnaast de online cursus Het jaar van jouw boek aan, laagdrempelig en vriendelijk geprijsd.

Niet alleen komen er lovende reacties binnen op de cursus, het boek Schrijf je boek in 1 jaar haalde zelfs de Libelle!

Een greep uit de reacties van cursisten, die met de cursus aan het werk zijn gegaan met hun manuscript, in zeer uiteenlopende genres, van (autobiografische) roman, thriller tot reisgids en zelfhulpboek;

Jullie opdrachten maken dat ik weer nieuwe stappen en stapjes heb gezet en vooral dat ik er geweldig veel plezier in heb.

‘Het is mij meteen duidelijk waar het in het verleden met het schrijven misging. Deze cursus en al die toptips gaan mij zeker verder helpen.’

‘Wat een leuk en informatief boek hebben jullie gemaakt, en het zijn leuke en inspirerende opdrachten.

EN VERDER

In dit bericht vind je slechts een kleine greep uit alle reacties en berichtgevingen over de boeken en diensten van Avenir Publishing. Volledig is dit allemaal zeker niet, maar het geeft wel een goed beeld. Het laat ook zien dat er soms ogenschijnlijk niets gebeurt, maar dat er achter de schermen wel degelijk van alles speelt!

Meer weten over de boeken en diensten van Avenir? Kijk gerust rond op de website. Heb jijzelf een boek geschreven dat past bij Avenir Publishing, een verhaal uit het leven gegrepen, herkenbaar en treffend, neem dan contact op.

Vergelijkbare berichten