Schrijfevent van Idee naar boek, Jacqueline Zirkzee en Jet Hoogerwaard

Droom jij ervan een boek te schrijven? Of ben je al begonnen, maar kun je wel wat extra inspiratie en tips gebruiken? Kom dan naar het exclusieve Schrijfevent Van idee naar boek!
Tijdens deze sprankelende en leerzame avond nemen schrijfexperts Jacqueline Zirkzee en Jet Hoogerwaard je mee op ontdekkingsreis en ontdek je hoe je jouw verhaal tot leven kunt wekken.

Schrijfevent Van idee naar boek

Wat kun je verwachten?

  • Creatieve oefeningen om je schrijversbrein te prikkelen.
  • Praktische tips en tricks voor het schrijven en structureren van je boek.
  • Verhalen uit de praktijk.
  • Interactieve momenten om vragen te stellen over wat jou bezighoudt.

Gids voor schrijvers

Dit event markeert ook de lancering van de gids voor schrijvers Van idee naar boek, een onmisbare schrijfhulp voor iedere schrijver die een boek wil uitbrengen. Je gaat ontdekken wat jou kan ondersteunen op de reis van het schrijven van je manuscript tot boek in de winkel. ‍Mis deze kans niet om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en de vervulling van je droom dichterbij te brengen. Schrijf je vandaag nog in voor het Schrijfevent Van idee naar boek en zet de eerste stap naar het realiseren van jouw eigen boek.

Schrijfproject

Jacqueline en Jet kozen niet voor een standaard boekpresentatie, maar voor een event in de vorm van een interactieve lezing, gevolgd door een serie mini-workshops. Jet: ‘Omdat we merken dat schrijvers hun vragen graag willen stellen, leek ons dit een goede constructie. We vertellen tijdens het Schrijfevent en de workshops niet alleen waar ons boek over gaat, maar we gaan doen waar we goed in zijn: coachen, lesgeven, motiveren. Tijdens het Schrijfevent willen we prikkelen, zodat de bezoekende schrijver na afloop vol goede moed aan de slag gaat met diens schrijfproject.’

Schrijven van je boek

Natuurlijk is het niet mogelijk om alle aspecten van het schrijverschap de ruimte te geven tijdens de avond, maar er wordt wel een inkijkje geboden in het boek Van idee naar boek, een onmisbare gids voor alle schrijvers. Jacqueline: ‘Met het boek bieden wij een totaalconcept, het gaat van het prilste begin naar de allerlaatste loodjes. Die moeilijk zijn, maar ook heel leuk. We zorgen ervoor dat je geen verkeerde keuzes maakt, dat je goed nadenkt over alle stappen. Een boek dat met onze aanpak kans maakt op een succes. Met realiteitszin helpen wij je bepalen welke plek in de wereld jouw boek kan krijgen. De top tien-tafel is maar voor weinigen weggelegd, maar hoe dan ook is het schrijven van je boek een fantastische aangelegenheid, die alle aandacht verdient.’

Dus als je bezig bent met het schrijven van een boek, of je wilt starten: kom dan naar het Schrijfevent Van idee naar boek op 22 november in de Kunstkerk in Dordrecht.

Vergelijkbare berichten