Over the borderline zal te vinden zijn op de Publieksdag van Stichting Borderline

Zaterdag 25 november 2023 organiseert Stichting Borderline een publieksdag. Het doel van deze dag? Aandacht geven aan de borderlineproblematiek in de breedste zin van het woord en op verschillende manieren. De publieksdag is bedoeld voor mensen met borderlineproblematiek of zij die zich hierin herkennen, familie en naastbetrokkenen van mensen met borderline, hulp- en dienstverleners, schooldecanen en alle andere geïnteresseerden.

Borderlinedeskundigen

Diverse deskundigen zullen bij de dag aanwezig zijn om hun kennis over het onderwerp te delen. Deelnemers kunnen workshops volgen en lezingen bijwonen. En Anika, als ervaringsdeskundige, is er natuurlijk ook bij om haar boek te signeren! We zijn heel blij dat wij samen met Anika op deze dag aanwezig mogen zijn, maar het k├ín ook eigenlijk niet anders. Anika’s boek is een musthave voor iedereen die met borderlineproblematiek te maken heeft.

Borderlineproblematiek en de naaste omgeving

Een van de bestuursleden van Stichting Borderline las het boek en schreef: “Het boek leest gemakkelijk met een mooi taalgebruik en geeft op een eerlijke en kwetsbare manier haar vechtlust weer om te overleven en een manier te vinden met haar borderline om te leren gaan. Ook laat het zien wat borderline problematiek betekent voor naasten en welk incasseringsvermogen nodig is om het ook voor hen vol te kunnen houden.”

Meer weten over de Stichting Borderline en hun activiteiten? Klik hier. Wil je weten hoe het Anika op de publieksdag vergaat? Volg ons dan op de socials, er worden vast wel wat foto’s gedeeld!

Vergelijkbare berichten