Hans Erkens tekent zijn contract bij Avenir Publishing

We zijn verheugd om dit nieuws eindelijk te kunnen brengen: Hans Erkens hebben we mogen verwelkomen bij het team van Avenir Publishing! Vorige week bezegelden we de samenwerking met het ondertekenen van een contract.

Hans Erkens

Hans is naast schrijver ook dichter, musicus en fotograaf. Meer over hem kun je lezen op zijn website bazigbijtje.com. Hij bracht de dichtbundel Luie groente uit, maar hij heeft ook een roman, Bastaardzoon, op zijn naam staan. En dit voorjaar komt daar dus een roman bij: Zomervogels. Bij Avenir zijn we blij en verheugd dat we ons fonds kunnen uitbreiden met dit prachtige verhaal.

Een tipje van de sluier?

Kort nadat Frans en Moon, twee studenten met een traumatische jeugd, elkaar in het uitgaansleven van Rotterdam hebben ontmoet, besluiten zij om te gaan samenwonen. Hun leven lijkt soepel te verlopen, totdat Frans een lichte burn-out krijgt en plotseling naar Frankrijk vertrekt om aan zijn boerderijtje te gaan klussen. Wanneer Moon hem opzoekt, heeft zij heftig nieuws. Daarna verdwijnt hij en schakelt zij de politie in. Die start een zoekactie. Waar is Frans en welke rol spelen Bas en Julie bij zijn verdwijning? Een adembenemende roman over liefde, verwijdering en spijt.

En? Wat vind je ervan? Laat het ons gerust weten!

Vergelijkbare berichten